Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss för att boka en föreläsning, beställa en offert eller ställa frågor om vår förening? Använd kontaktformuläret nedan eller skriv till oss på hej@foreningentillsammans.se

Har du varit utsatt för sexuellt våld och vill ta del av vår stödverksamhet? Använd kontaktformuläret nedan eller mejla oss på vår stödmejl på stod@foreningentillsammans.se

 

TSM

Vill du stötta kampen för ett samhälle fritt från sexuellt våld? Det finns flera sätt att bidra till föreningen Tillsammans verksamhet.

Hos Föreningen Tillsammans kan alla bli medlemmar – du som varit utsatt för sexuellt våld, du som anhörig till någon som utsatts, eller du som helt enkelt bara tycker att det samhälle vi lever i idag är ruttet och vill vara med och förändra det. 

Vi är en separatistiskt organiserad verksamhet men alla oavsett könsidentitet är välkomna som stödmedlemmar.

Medlemsavgiften är 100 kronor per medlem och år. Som medlem är du med och påverkar föreningens arbete och inriktning och du får möjlighet att delta i våra medlemsaktiviteter. 

BLI MEDLEM IDAG GENOM ATT: 

– Betala in 100 kronor till vårt BankGiro 552-1828  eller  Swish 123 468 77 29  

– Därefter fylla i vårt kontaktformulär

MÄRK BETALNINGEN MED DIN MEJLADRESS. 

Tack för att du vill bli medlem!

Ros

Sponsra med din tid

Vill du vara med och ge stöd till individer som blivit utsatta? 
Har du tankar om hur samhället kan bli bättre på att jobba mot sexuellt våld? 

Oavsett om du vill jobba med stöd eller med opinionsbildning så behövs du i kampen mot det sexuella våldet.Vi söker ständigt efter fler volontärer som vill bemanna vår stödmejl, stödchatt, bli mentor eller vara med i vår aktivistgrupp. 

Är du intresserad eller har fler idéer på vad vi kan driva för verksamhet? Kontakta oss genom att mejla till hej@foreningentillsammans.se

Sponsra med gåva

Har du inte möjlighet att ge av din tid? I så fall är en gåva till vår verksamhet alltid välkommet! 

Föreningen Tillsammans är beroende av bidrag och gåvor. Vill du skänka en slant kan du sätta in pengar på vårt  BankGiro  552-1828  eller  Swish 123 468 77 29.  

Är du representant för ett företag? Läs mer här eller maila oss på hej@foreningentillsammans.se så får du förslag på hur du och ditt företag kan stötta oss och vara med oss i kampen. 

Tillsammans skapar vi förändring!