Borgenhill Juristbyrå logga

Tjejjouren i Eslöv samarbetar med Borgenhill Juristbyrå för att ge juridisk rådgivning! 

Har du frågor relaterade till våld i nära relationer? Det kan handla om att vara utsatt för ett brott, frågor om polisanmälan, hur en rättegång går till, skyddat boende, kontaktförbud, skilsmässa och vårdnadstvist, tvångsomhändertagning av barn eller vuxen med missbruksproblematik etc. Under våren 2021 kommer vi starta ett samarbete tillsammans med Borgenhill Juristbyrå! Det kommer finnas möjlighet att ringa under vårens gång för att få guidning och stöd gällande juridiska frågor. Vi på Tjejjouren i Eslöv är mycket glada över det här samarbetet och det känns väldigt tryggt att hänvisa sådana här ärenden till Borgenhill. När en ringer under de utsatta tiderna råder tystnadsplikt och rådgivningen är kostnadsfri! 

“Borgenhill Juristbyrå är en humanjuridisk byrå som arbetar med brottmål, familjerätt, socialrätt och skoljuridik. Vi har mottagningskontor i Malmö, Lund, Staffanstorp och Landskrona men tar emot klienter från hela landet då vi har möjlighet till digitala möten och samtal.  Vi värnar om de ”mjuka värdena” och brinner för att hjälpa utsatta människor, barn som vuxna. Våra jurister har god erfarenhet av att företräda och hjälpa utsatta kvinnor och barn i ärenden som ofta rör våld i nära relationer. Borgenhills jurister drivs av ett stort och personligt engagemang och vår styrka bygger på vår specialistkompetens efter många års erfarenhet och en mycket stor processvana. Varmt välkomna att kontakta oss på 010 – 264 42 00 för ett kostnadsfritt inledande samtal!”Öppettider för juridisk rådgivning är kl 15-17.00 följande dagar:  

3 februari

3 mars

7 april

5 maj

2 juniHar du några frågor eller funderingar angående upplägget? Hör av dig till oss på tjejjourenieslov@gmail.com! Mer information angående samarbetet hittar du på www.borgenhill.se!