Välkommen till Tjejjouren Cilla!

Vi är en av Roks tjejjourer som finns i Karlskoga & Degerfors. Till oss kan du höra av dig via chatt eller mail om det är något du funderar över eller om du behöver stöd, råd eller helt enkelt bara behöver prata med någon. Du kan alltså prata med oss om vad som helst. Hos oss kan du vara anonym och alla vi på Tjejjouren har tystnadslöfte. Det innebär att vi inte får föra vidare det du berättar för oss till någon annan. Vi finns här för dig! <3

Vi finns i Karlskoga/Degerfors och utöver stödet vi erbjuder online finns vi också med ute. Vi har medverkat på evenemang i Karlskogaområdet så som Karlskogafesten, Putte i Parken, Augustikalaset och den Drogfri Skolavslutning som kommunen anordnar. Vi samverkar även med fritidsgårdarna som finns i Karlskoga där du kan träffa och prata med oss personligen.

Behöver du prata?

CHATTA MED OSS: Tisdagar kl. 19:00-21:00

MEJLA OSS: När du vill på tjejjourencilla@roks.se

Vilka är Roks tjejjourer?

Roks tjejjourer är ideella och feministiska föreningar som arbetar för tjejers och unga kvinnors rätt. Inom Roks finns cirka 30 tjejjourer. Roks tjejjourer lyssnar på dig utan att döma och tror på dig oavsett vad. 

Vad du än behöver prata om, finns tjejjourerna här för dig - inget är för stort och inget är för litet. 

Tjejjourerna kan kontaktas genom chatt, mail och telefon. Några går det också bra att besöka. Du hittar jourernas hemsidor och kontaktuppgifter här på Rokstjejjourer.se genom att klicka på Sök bland Roks tjejjourer.

Hitta oss på sociala medier