Kontakta oss

Just nu är inte vår chatt öppen, men du kan maila till oss på tjejjouren.enkoping@hotmail.com
 

Brinner du för unga tjejers rättigheter?
Vill du vara med och stötta, peppa och stärka?
Gå med i jouren nu!

Vill du jobba feministiskt, är bra på att lyssna och vill vara med och krossa patriarkatet? Läs vidare här!

VAD GÖR EN JOURTJEJ?

Som jourtjej får du svara på mail och ha chattjour. Utöver det kan en välja att engagera sig i andra saker som att t.ex. jobba utåtriktat, planera evenemang eller sitta i styrelsen.

För att sitta i chatten behöver en ha fyllt 18. Om en är under 18  kan en såklart vara med i andra delar av verksamheten.

Som medlem i jouren har du också möjlighet att åka på olika utbildningar, föreläsningar och konferenser kring olika ämnen som jouren jobbar med.

VAD KRÄVS AV EN JOURTJEJ?

Som jourtjej behöver en i korta drag vara bra på att lyssna, ha förståelse för människors olikheter och kunna lägga sina egna värderingar åt sidan.

Alla i jouren är olika, men gemensamt för alla är att vi identifierar som tjej (cis eller trans) och har en feministisk grundsyn som genomsyrar vårt arbete.

HUR BLIR EN JOURTJEJ?

Innan en börjar får en gå en grundutbildning där en får lära sig om olika ämnen vi möter och om hur en har ett stödsamtal.

Innan en går utbildningen får en komma på en intervju. Den är till för att du ska få veta mer om oss och hur vi jobbar, och för att vi ska få möjlighet att lära känna dig.

Låter detta som något för dig? Kontakta oss på tjejjouren.enkoping@hotmail.com