Kontakta oss

Tjejjouren i Gislaved startades 2014 och är en ideell verksamhet som är partipolitiskt- och religiöst obunden. Då vår Tjejjour är ideell är vi som driver verksamheten frivilliga volontärtjejer mellan 19 och 30 år.

Vi är här för att lyssna och utgår alltid ifrån vad du som hör av dig till oss vill och önskar. Vi vill vara en trygg fristad för dig som behöver någon att prata med, vi har avgett ett tystnadslöfte och har heller ingen anmälningsplikt, vilket innebär att det som berättas stannar mellan oss.

Vad vi erbjuder:

  • Råd och stöd via chattjour, frågelåda och mailkontakt.
  • Personligt stöd vid besök hos läkare, polis, socialtjänst etc.

Vi finns för dig!

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att maila oss.

Vår mailadress är tjejjouren.mila.gislaved@roks.se 

Stöd vårt arbete! 

Tjejjouren Mila är en del av kvinnojouren Maria i Gislaved och har delad ekonomi med dem. Genom att stödja deras arbete, så stödjer ni även oss. Alla är välkomna att bidra ekonomiskt till vår verksamhet, man kan även gå med som stödjande medlemmat eller med avsikt att bli aktiva i jouren. 

Vilken summa man vill bidra med är individuellt. För de som vill bli medlemmar är årsavgiften för 2018 200:- och inbetalas till Plusgiro  461 84 66-9. Ange tydligt namn, adress och  mejladress så får du ta del av inbjudningar till det som händer och sker i jouren, t.ex. årsmöte och föreläsningar.

Vill du bli aktiv jourtjej eller har funderingar på att bli det så kontakta oss gärna via mail.