Välkommen till Tjejjouren Vulcana!

Behöver du någon att prata med?

Tjejjouren Vulcana vänder sig till alla som identifierar sig som tjej. Oavsett problem - stort eller litet - kan du alltid mejla eller chatta med oss. Du kan vara helt anonym och prata om vad du vill. Vi finns för att lyssna på dig.

Tjejer är viktiga och värda att bli lyssnade till!

Mer info om tjejjouren Vulcanas verksamhet och chatt hittar du på vår instagram @tjejjourenvulcana

CHATTA: Måndag, kl. 18:30-20:30
MEJLA: vulcana@blaklockan.com
Sittande

Vilka är Tjejjouren Vulcana?  

 

 

Tjejjouren Vulcana är en ideell feministisk förening som är religiöst och partipolitiskt obunden. Vi som jobbar på Vulcana är bra på att lyssna, utgår alltid från dina behov och är ideella. För oss är det viktigt att utgå från dina egna berättelser utan ifrågasättanden.

Alla jourtjejer har tystnadslöfte, och du kan alltid välja att vara anonym. Jourtjejerna är unga tjejer med kunskap om det våld och förtryck som tjejer i dagens samhälle utsätts för. Jourtjejerna arbetar ideellt och finns för att ge stöd tjej till tjej.

Vilka är Roks tjejjourer?

Roks tjejjourer är ideella och feministiska föreningar som arbetar för tjejers och unga kvinnors rätt. Inom Roks finns cirka 30 tjejjourer. Roks tjejjourer lyssnar på dig utan att döma och tror på dig oavsett vad. 

Vad du än behöver prata om, finns tjejjourerna här för dig - inget är för stort och inget är för litet. 

Tjejjourerna kan kontaktas genom chatt, mail och telefon. Några går det också bra att besöka. Du hittar jourernas hemsidor och kontaktuppgifter här på Rokstjejjourer.se genom att klicka på Sök bland Roks tjejjourer.