Välkommen till tjejjouren Ester Blenda!

Dela det som känns viktigt för dig, du bestämmer vad du vill prata om! Vi finns här på dina villkor, vi har tystnadslöfte och du får vara anonym.

Du kan nå oss genom chatt, frågelåda, mejl och öppen verksamhet.

Vad gör tjejjouren Ester Blenda?

Vad gör tjejjouren Ester Blenda?

Vi finns till för Kirunas tjejer!

Varje onsdag finns vi där mellan 19.00-21.00 för att lyssna på dig i vår chatt. Du kan prata med oss oavsett om det handlar om skolan, stress, kärlek, ångest, sex, sorg, lycka eller något annat. Du delar det du vill, vi lyssnar. 

Vi har återkommande "tjejhäng" eller andra aktiviteter i vår lokal eller på annan plats, dit är alla tjejer och unga kvinnor i åldrarna 12-20 välkomna. Lokalen är i regel stundtals öppen för spontant häng, toabesök, läxläsning eller annat på vardagar. 

Vi utbildar, informerar, protesterar, engagerar och kämpar för tjejerna. Ni ska alltid känna er trygga hos oss!

Vilka är Roks tjejjourer?

Roks tjejjourer är ideella och feministiska föreningar som arbetar för tjejers och unga kvinnors rätt. Inom Roks finns cirka 30 tjejjourer. Roks tjejjourer lyssnar på dig utan att döma och tror på dig oavsett vad. 

Vad du än behöver prata om, finns tjejjourerna här för dig - inget är för stort och inget är för litet. 

Tjejjourerna kan kontaktas genom chatt, mail och telefon. Några går det också bra att besöka. Du hittar jourernas hemsidor och kontaktuppgifter här på Rokstjejjourer.se genom att klicka på Sök bland Roks tjejjourer.