Välkommen till oss!

Vi i Norrtälje Tjejjour finns här för dig. Vi lyssnar, stöttar och tror på dig. Med oss kan du chatta helt anonymt och det vi pratar om stannar oss emellan. 

Vår chatt är öppen måndagar mellan klockan 19-21.
Tveka inte att höra av dig <3

Vilka är vi?

Norrtälje Tjejjour är en del av Norrtälje Kvinnojour snäckan. Det är en ideell förening och har funnits sedan år 1990 men tjejjouren är nystartad 2021. Förening som är partipolitiskt- och religiöst oberoende och har en feministisk grundsyn. I nuläget arbetar kring 15 kvinnor och tjejer i Snäckan. 

Alla inom Snäckan över över 18 år och har en grundutbildning för kvinno-eller tjejjour. VI har tystnadslöfte och till oss kan du vända dig helt anonymt. 

Vill du läsa mer kan du besöka kvinnojourens hemsida och glöm inte följa oss på sociala medier  @norrtaljetjejjour @norrtaljekvinnojour

Vilka är Roks tjejjourer?

Roks tjejjourer är ideella och feministiska föreningar som arbetar för tjejers och unga kvinnors rätt. Inom Roks finns cirka 30 tjejjourer. Roks tjejjourer lyssnar på dig utan att döma och tror på dig oavsett vad. 

Vad du än behöver prata om, finns tjejjourerna här för dig - inget är för stort och inget är för litet. 

Tjejjourerna kan kontaktas genom chatt, mail och telefon. Några går det också bra att besöka. Du hittar jourernas hemsidor och kontaktuppgifter här på Rokstjejjourer.se genom att klicka på Sök bland Roks tjejjourer.