Tjej vid datorn

Välkommen till Tyresö tjejjour!

Är en förening som riktar sig till alla som identifierar sig helt eller delvis som tjejer. Vi finns för dig som behöver någon som lyssnar, oavsett vad du vill prata om. Du får vara anonym när du kontaktar oss och alla på jouren har skrivit på ett tystandslöfte.

Tyresö tjejjour är en del i föreningen Tyresö kvinno- och tjejjour. Föreningen är religöst och partipolitiskt obunden och är medlem i roks (Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige). Vi som jobbar på tjejjouren är alla över 18 år och har gått en tjejjoursutbildning. De flesta av oss arbetar här ideellt, vilket betyder att vi gör detta på vår fritid och utan lön.

Här är vår hemsida: http://www.tyresokvinnojour.se/tjejjour

Vilka är Roks tjejjourer?

Roks tjejjourer är ideella och feministiska föreningar som arbetar för tjejers och unga kvinnors rätt. Inom Roks finns cirka 30 tjejjourer. Roks tjejjourer lyssnar på dig utan att döma och tror på dig oavsett vad. 

Vad du än behöver prata om, finns tjejjourerna här för dig - inget är för stort och inget är för litet. 

Tjejjourerna kan kontaktas genom chatt, mail och telefon. Några går det också bra att besöka. Du hittar jourernas hemsidor och kontaktuppgifter här på Rokstjejjourer.se genom att klicka på Sök bland Roks tjejjourer.