På gång

Vad händer hos Ronja?

Här kan du läsa mer om vad som är på gång just nu gällande utbildningar, öppna evenemang och aktiviteter! Låter något intressant eller har du frågor? 

Hör av dig via mailen så svarar vi så snart vi kan!

 

Stöd via besök, telefon, mail eller chatt

Hos tjejjouren kan du söka stöd på flera olika sätt. Våra chattider varierar, och vårt bästa tips är att kika på vår instagram där vi lägger upp chattiderna. Du kan också gå in på rokstjejjourer.se för att hitta fler tjejjourer som har chatt.

Vill du boka samtal via besök? Ring eller maila oss så försöker vi boka en tid som passar. Till oss kan du komma en gång, eller flera gånger. Det kostar ingenting och vi har tystnadsplikt! Vi är bara tjejer som jobbar på tjejjouren.

Ring eller maila: Du kan alltid ringa eller maila oss, så svarar vi så snart vi kan. Under sommaren har vi telefontider på onsdagar kl. 10-12, förutom v. 28-29 då vi har sommarstängt. Du kan även ringa en annan tid och lämna meddelande och be oss ringa eller smsa dig. Då gör vi det så snart vi kan!

  • Mail: tjejjouren-ronja@kvinnohuset-vasteras.org
  • Telefon: 021 12 70 10
  • Chatt: här på hemsidan, eller på rokstjejjourer.se

Tjejjouren på sociala medier

Du har väl inte missat att kika på vår TikTok? Eller instagram? Följ oss där för mer information om våra aktiviteter, stöd, information och massa mer!