Vi finns här för dig!

- Vi har tystnadsplikt

- Du är helt anonym

- Vi har ingen anmälningsskyldighet

Chatten är öppen varannan lördag 19-21 ♥

Att chatta med oss

Vår chatt har öppet varje lördag 19.00-21.00 där du får prata om det du vill, inga ämnen är för stora eller för små. Du är alltid anonym hos oss och vi har tystnadsplikt. Vi har ingen anmälningsskyldighet.

Vi jourtjejer skriver med dig på vår fritid för att vi vill. Vi tycker du är viktig och värdefull, din röst behöver höras. Du får skriva om precis vad du vill och dela med dig om det som känns viktigt för dig, vi finns här och lyssnar på dig oavsett.

Kom ihåg att du är viktig <3
 

Stöd via app

Vill du ha en app där du kan få stöd och hjälp som tjej eller icke-binär? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Annat stöd att få

Behöver du stöd under tiden vår chatt är stängd, eller vill hitta information om ett specifikt ämne? Här har vi hänvisat till några bra hemsidor och telefonnummer.

Ring 112 om du är i fara eller det är en akut situation.


Telefonnummer

Bris 116 111 - Barnrättsorganisation som står upp för barnets rättigheter. Öppet dygnet runt för dig som är ung och vill ha stöd. Finns även stöd via chatt och mejl.

Jourhavande medmänniska 08 702 16 80 - Behöver du någon att prata med mitt i natten? Öppet alla dagar 21-06.

Självmordslinjen 901 01 -  För dig som har tankar att ta ditt liv eller har en närstående med sådana tankar.


Hemsidor

Bris.se - Barnrättsorganisation som står upp för barnets rättigheter. Stöd finns att få på mejl, chatt och telefon (116 111) dygnet runt.

Brottsofferjouren.se - Ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. 

Friskfri.se - Grunden i Frisk & Fri är den egna erfarenheten av ätstörningar och tillfrisknande. Stödmejl, chatt, telefon, mentorer, grupper och träffar

Insidan.kriminalvarden.se - En sida för dig med familjemedlem i fängelse, häkte eller frivård.

Jagvillveta.se - information om vad som är brottsligt, hur man kan känna om man varit med om brott och var man kan få hjälp. Finns även information om vad som händer om man anmäler eller om det blir rättegång.

Kollpasoc.se - Information om socialtjänsten för dig som är under 21 år, bland annat om vad soc gör, tips inför möten med socialtjänsen och hjälp för dig som vill ta kontakt med dem.

Mind.se - Självmordslinjen är för dig som har tankar att ta ditt liv eller har en närstående med sådana tankar. Finns en chatt och telefonnummer (901 01) 

Rise-sverige.se / stödportalen.se - För dig som utsatts för sexuella övergrepp som barn.

Shedo.se - kunskap om ätstörningar och självskadebeteende. Finns även en färdighetslista för att lätta ångest och undvika att skada sig själv.

Storasyster.org - Storasyster erbjuder stöd till de som blivit utsatta för våldtäkt eller andra sexuella övergrepp.

Teamtilia.se - ideell organisation för ungas psykiska hälsa. Chatt alla dagar 21-22.30.

Transformering.se - Fokus på trans och könsidentitet med information om olika begrepp, rättigheter, relationer samt hur den könsbekräftande vården fungerar 

Transammans.se - Transammans arbetar rikstäckande med att påverka, stödja och utbilda.

Tris.se - Tjejers Rätt i Samhället och är ideell förening som aktivt arbetar mot hedersrelaterat våld och förtryck. teledon 010 255 9191 öppet måndag till fredag kl 10-16.

Umo.se - Samlad kunskap om kroppen, sex, relationer, psykisk hälsa, alkohol och drogor, självkänsla,  m.m. Du kan även hitta din närmaste ungdomsmottagning. 

Ungarelationer.se - Vänder sig till alla mellan 15-20 år som är utsatta för våld i nära relation, är den som utsätter eller är en kompis.

Youmo.se - Information om kroppen, sex och hälsa på lätt svenska samt engelska, tigrinska, somaliska, dari och arabiska.