Hej, välkommen till oss!

Med oss kan du prata om precis vad du vill. Alla frågor och tankar är lika värdefulla och lika viktiga. När vår chatt är stängd kan du välja mellan att kontakta en öppen jour eller mejla till oss på tjejjourenieslov@gmail.com så svarar vi så snart vi kan <3

Vi har tystnadsplikt och du förblir anonym i kontakten med oss.

Vi Lyssnar, Stöttar & Stärker dig!

Vilka är vi?

Vilka är vi?

Tjejjouren i Eslöv är en ideell, feministisk och separatistisk förening som finns här för dig. I vårt arbete möter vi tjejer som utsätts eller har utsatts för olika former av våld av killar eller män. Vi ser att tjejer och kvinnor möte orimliga förväntningar, diskrimineras och missgynnas på olika sätt. Genom att vara separatistiska skapar vi en plats helt fri från killar och män där vi enklare kan lyssna på, stötta och stärka dig som kommer i kontakt med oss.

Följ gärna oss på Instagram, Tiktok och Snapchat! Där lägger vi upp bilder och texter kopplade till det arbete vi gör för att nå en värld fri från killar och mäns våld och förtryck! 

Vad händer på jouren? 

Här kan du gå in och läsa om vad som sker på jouren. Vill du ha regelbundna uppdateringar? Följ oss på sociala medier!
Hej! Under de sista två veckorna i december 2023 har vi ändrade tider i chatten. Du kan chatta med oss...
Händer på jouren
Män och killars våld mot kvinnor och tjejer är ett allvarligt och omfattande samhällsproblem som påverkar...
Nyheter, Händer på jouren
Hej! Vill du arbeta stödjande, förebyggande, synliggörande och utåtriktat med frågor som rör tjejer och unga...
Händer på jouren

Vilka är Roks tjejjourer?

Roks tjejjourer är ideella och feministiska föreningar som arbetar för tjejers och unga kvinnors rätt. Inom Roks finns cirka 30 tjejjourer. Roks tjejjourer lyssnar på dig utan att döma och tror på dig oavsett vad. 

Vad du än behöver prata om, finns tjejjourerna här för dig - inget är för stort och inget är för litet. 

Tjejjourerna kan kontaktas genom chatt, mail och telefon. Några går det också bra att besöka. Du hittar jourernas hemsidor och kontaktuppgifter här på Rokstjejjourer.se genom att klicka på Sök bland Roks tjejjourer.