Vad händer hos Tjejjouren i Eslöv under 2021?

2020 har på många sätt varit ett märkligt år som berört oss alla. Vi ser framför oss en vår som förhoppningsvis låter oss gå tillbaka till en lite mer vanlig vardag. Vi vill kunna göra så mycket som möjligt oavsett vilka omständigheter vi befinner oss i och vill därför under 2021 utveckla vår verksamhet ännu mer! Vi vill kunna nå ut till ännu fler och vi vill att alla som behöver oss ska veta hur de kan nå oss. 2021 kommer därför med några spännande förändringar som vi arbetat fram under året! 

 

Vi öppnar telefonlinje den 17e januari!

Äntligen kommer vi att utöka vår stödverksamhet till att även ta emot samtal via telefon, detta är något vi velat länge och är otroligt glada och taggade över! Våra telefontider kommer till en början att ligga under samma tider som chatten, söndagar mellan 18-19.30 och vårt telefonnummer är 0200- 23 70 70. När en ringer till oss så gör den det helt anonymt, helt gratis och vårt telefonnummer är tryggt att ringa till. Precis som på chatten har vi tystnadslöfte och ingen anmälningsplikt. Vi hörs i januari!

 

Grundutbildning för nya joursystrar! 

I Februari har vi grundutbildning för nya joursystrar! Vi vill bli fler så att vi kan nå ut till fler och göra mer! Känner du för att gå med eller vet du någon som borde vara medlem hos oss? Då kan du läsa mer och hitta till anmälan HÄR. 

 

Hallå Höör och Hörby!

Under året kommer vi att arbeta för att utöka vårt upptagningsområde till att inkludera Höör och Hörby! Bor du i Höör eller Hörby och vill att vi ska komma dit? Känner du någon som bor där eller vet du något bra ställe där information om oss borde finnas? Hör av dig till oss på tjejjouren.eslov@roks.se och skicka in dina tips! 

 

Vad vill du att vi ska göra under 2021? 

Har du kanske några tips på vad mer vi kan göra under 2021? Vet du en skola som vi hade kunnat komma till, en fritidsgård eller vad som helst? Vi blir jätteglada för tips och förfrågningar! Skriv till oss på tjejjouren.eslov@roks.se så ser vi vad vi kan hitta på! 

Snart kan vi lägga det här året bakom oss och se framåt mot ljusare tider! 

Kategorier:
Händer på jouren