Vi söker fler joursystrar!

Vill du engagera dig inom en tjejjour? 

Är du sugen på att gå med i en feministisk förening av tjejer och kvinnor för tjejer och kvinnor? Har du en massa bra idéer som du vill sätta fart på? Då har du hittat rätt! Hos oss finner du ett tryggt rum till för att utvecklas och finna gemenskap. 

 

Vad gör en tjejjour? 

Vår huvudverksamhet är vår stödverksamhet som går ut på att finnas till för tjejer i syfte av att lyssna, stötta och stärka! Vi finns för de som behöver oss via chatt, mejl och telefon. Våra öppettider för stödverksamheten är främst på söndagar mellan 18-19.30! Vårt arbete är viktigt och vi behandlar ämnen som ensamhet, ångest, frågor om kroppen och sexualitet, olika former av våld, psykisk hälsa och mycket mer. Vi är ofta de första som stödsökande öppnar upp sig till vilket är ett stort förtroende och vikten av vårt bemötande är stort, vi lyssnar och tar dem på allvar för att sedan hjälpa dem i rätt riktning för vidare hjälp. 

 

Vad brinner du för?

Utöver vår stödverksamhet är möjligheterna stora att anpassa sitt engagemang där en vill lägga sitt krut! Vi vill arbeta opinionsbildande och förebyggande. Vill du föreläsa, starta en tjejgrupp, synas på skolor- du bestämmer! Hos Tjejjouren i Eslöv får du ta del av en gemenskap, dela idéer och tankar med andra kvinnor och få ny kunskap genom vidareutbildningar som erbjuds löpande. 

Den svenska jourrörelsen är otroligt viktig och fyller en enorm funktion för de som behöver oss. Vi vill bli fler så vi kan stötta fler och göra för förändringar för kommande generationer! Hör av dig till oss med din intresseanmälan redan idag! Du når oss på tjejjouren.eslov@roks.se

 

♀Hoppas vi ses! 

Kategorier:
Händer på jouren