Hjälp?!

Hej
Min kompis bror (som är 20) är jättekonstig. Varge gång jag är hemma hos min kompis kommer han in i rummet där vi är och pratar om nån sälgud.
Han har sagt att han gärna skulle vilja offra mig i skogen och han stirrar alltid på mig. Han hotar och sparkar även sin ettåriga son och han stryper din flickvän.
Han har haft ihjäl min kompis hamster pga denna sälgud, jag vet inte om han är riktigt frisk och är lite rädd att gå hem till min kompis då jag kan möta honom.
Vad ska jag göra?
Puffig 14 år
Svar från jouren

Hej!

Tack för att du hör av dig till oss <3 Du är så modig!

Det låter som att din kompis bror beter sig illa ibland och även försöker skrämma er. Jag tycker att du ska prata med dina föräldrar om din kompis bror, och hur han brukar bete sig när du är hos kompisen. Det låter inte bra att han säger att han ska strypa sin flickvän och misshandla sin sin. Prata med din familj, någon på skolan eller en annan vuxen som du litar på. Detta beteende är inte okej, och om han misshandlar sin son och sin flickvän är det väldigt oroväckande. Detta är verkligen inte okej, och man ska inte behöva vara rädd för sin kompis bror. 

Tack för din fråga, tveka inte att höra av dig igen!

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Fysiskt våld