Om oss

Om oss

Stockholms tjejjour är Sveriges första tjejjour med 25 års erfarenhet av att stötta och stärka tjejer och unga kvinnor. Vi är en ideell feministisk förening som är partipolitiskt och religiöst obunden. Föreningens syfte är att stötta och stärka tjejer och unga kvinnor samt minska upprepad utsatthet. Till oss kan alla som definierar sig som tjejer och unga kvinnor mellan 10-30 år från hela landet vända sig för att få stöd och hjälp. Vi finns tillgängliga via mejl, chatt eller telefon. I vår lokaler arbetar fyra anställda som en kan kontakta om en vill komma på besök eller för samtal i våra lokaler.* Läs mer om hur du kan söka stöd här

Stockholms tjejjour driver även projekt med utgångspunkt i berättelser från vår stödverksamhet. Du kan läsa mer om tidigare och nuvarande  projekt här. Vi arbetar också med opinionsbildning och informationsspridning för att stärka  tjejers position i samhället. Vill du söka stöd, veta mer eller ta del av vår kunskap? 

Så här kan du höra av dig till oss:

  • Ring:  08 644 40 45 *( Vår telefonsvarare är på dygnet runt. Du är anonym när du ringer oss men det kan synas på din telefonräkning att du ringt oss. ) 
  • Maila: kontakt@stockholmstjejjour.nu
  • Chatta: Chatten hittar du på startsidan. Under Söka stöd hittar du mer info om öppettider mm.

________________________________________________________________