Vår verksamhet

Tjejjouren Härnösand grundades i början av 2020 och är en politiskt samt religiöst obunden ideell förening med en feministisk värdegrund. Vi finns till för att lyssna på, stötta och stärka unga tjejer och icke-binära via vår chatt, samt sprida kunskap om jämställdhet, normer och feminism. Vi jobbar även med utåtriktad verksamhet, exempelvis anordnar föreläsningar och besöker skolor.

Idag har vi totalt 8 aktiva jourtjejer, varav 2 verksamhetsansvariga. Våra jourtjejer sitter i vår chatt som är öppen varannan lördag kl. 19.00-21.00. I vår chatt är en anonym och våra jourtjejer har tystnadsplikt, samt att de inte har någon anmälningsskyldighet.

Vill du bidra?

Tjejjouren Härnösand är en ideell förening, din gåva är viktig för att vi ska fortsätta kunna bedriva vår verksamhet och göra skillnad!

Swish: 123 094 29 20

Planerar du att bidra till Tjejjourens verksamhet på annat sätt? Skicka mail till tjejjourenharnosand@roks.se

Boka oss!

Föreläsningar

Det utåtriktade arbetet är en viktig del i Tjejjourens verksamhet. Vi erbjuder föreläsningar till både elever och yrkesverksamma, där föreläsningen anpassas efter önskemål och behov. Vi föreläser bland annat om normer, värderingar, sexualitet, jämställdhet, våld och samtycke.

Kontakta oss om ni är intresserade eller vill ha mer information.

Medverkan vid evenemang

Vi i Tjejjouren vill vara med och synas ute i samhället för att informera om vår verksamhet. Vill ni att vi ska finnas med er vid ett kommande evenemang eller aktivitet? Kontakta oss med önskemål!

Kontakt

Chatt: Varannan lördag kl. 19.00-21.00

Instagram: @tjejjourenharnosand

Facebook: @tjejjourenharnosand

Mail: tjejjourenharnosand@roks.se