Sprida Nakenbilder

Detta år förändrades mitt liv , jag träffade en tjej (som sen visade sig vara en kille) som var bisexuell. Jag har länge trott att jag är bisexuell och kände att detta va chansen att få känna kärlek med samma kön. jag och den här tjejen skrev länge och efter ett tag så fråga hon om bilder jag var lite osäker först men jag litade på henne så ja skickade. Och hon skickade tillbaka(fast de va inte hennes) Efter en månad typ så skickade den här tjejen alla mina bilder till mig och sa ”om du inte lyder nu så sprider jag den här” jag fick panik och lyssnade. Jag ljög sen för henne och sa om du raderar alla bilder kan du få massa bilder av mig, hon gick på de och raderade alla bilder. Hon skärmfilmade när hon tog bort alla bilder och jag kände mig äntligen trygg. Jag tog bort henne på snap. Efter två veckor ungefär så fick jag en ny förfrågan då en person skrev till mig ”dina bilder sprids” jag fick panik och tog bort personen direkt. Jag går med ångest varje dag att bilderna spridits och så fort någon kollar på mig på stan så tänker jag ”Nej han/hon känner säkert igen mig från mina nakenbilder” Jag känner mig ensam och vågar inte prata med nån.
En ensam tjej
Svar från jouren

Hej,

Tack för att du skriver in till oss! Du har verkligen ingenting att skämmas för och du har verkligen inte gjort något fel! Du litade på en person som missbrukade din tillit. Det den här personen har gjort mot dig är olagligt och om du orkar och vill så ska du polisanmäla detta. 
Kanske är det hon som skrev till dig två veckor senare för att fortsätta försöka skrämmas? Jag tycker du var jättemodig som lyckades lura henne att ta bort dina bilder! Det är många som är och har varit i din situation, så du är inte ensam! Försök att prata med någon som du litar på även om det känns jobbigt. Kanske en kompis eller en vuxen i din närhet? Det kan vara skönt att ha någon att prata med. Du är självklart välkommen att kontakta oss igen på chatt eller via mail om du hellre pratar med oss! Vi finns här för dig!

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Övrigt, Sexuellt våld