En kille frågade mig om jag kunde få pengar om jag träffade honom

En kille frågade mig om jag kunde få pengar om jag träffade honom

Jag bor i en liten stad där det känns som att alla som bor här är mina släktingar. Min farbror har sedan jag varit liten tagit på mig på ett konstigt sätt och ibland slog han mig på rumpan. Jag har alltid känt att det är något konstigt och blev alltid äcklad. Jag berättade för min pappa en gång som blev jättearg och skrek att jag inte får ljuga om sånt här och att det kan göra att farbror åker till fängelse. Pappa sa också att det är mitt fel om han åker in till fängelset. Pappa fattade inte att jag inte ville att han skulle åka in i fängelse, jag ville bara att min farbror skulle sluta röra min kropp. Men pappa fler jättearg och jag vågade inte prata med honom om det igen.

En kväll hade min kusin sin födelsedagskalas. Jag hade fått helt ny klänning av mamma som jag skulle ha på mig men jag visste att min farbror skulle vara där så jag kunde inte ha på mig vad som helst. Så jag bytte om i sista sekund och när mamma frågade varför jag bytte om sa jag att jag råkade spilla på klänningen. Direkt jag kom in till min kusin såg jag min farbror och jag försökte bara hålla mig borta från honom och hålla mig vid min mamma hela kvällen.

Min farbror tittade åt ett annat håll när jag kom in som att jag inte existerade. När jag gick på toan så såg jag min farbror på andra sidan rummet. Så jag tänkte att jag kunde gå ensam till toaletten. När jag var klar på toaletten så gick jag ut. Direkt jag öppnade stod min farbror utanför toaletten. Jag blev jätterädd direkt och blev helt kall.

''Han tog sin hand och stoppade den direkt innanför mina trosor i typ 3 sekunder. Jag blev jättekall och jag kunde inte göra någonting''

Han tog bort sin hand och vände om och gick. Jag ville skrika och slå men jag stod bara still och kunde inte röra mig.

Jag berättade för min pappa samma kväll. Pappa blev jättearg på mig och skrek jättehögt. Han tog min telefon och kastade den i väggen. Han skrek att jag ljög och att jag bara vill ha uppmärksamhet. Min mamma var jätterädd också och hon sa ingenting fast hon såg att jag var ledsen och grät.

Efter den kvällen hatade jag min kropp och hur jag såg ut. Jag hatade mig som fan. Jag berättade för min killkompis när vi började gymnasiet. Han berättade att jag kunde ta tillbaka makten över min kropp om jag började sälja nakenbilder. Först sa jag aldrig i livet men han tjatade om att det var bra för mig. Det fanns en sida där man kunde sälja sina bilder.

''Jag började sälja mina bilder och jag mådde bra när killar skrev att jag var fin och sexig men när de fått mina bilder så mådde jag sämre. Det blev som en ond cirkel''

En kille frågade mig om jag kunde få pengar om jag träffade honom och hade sex med honom. Jag mådde så dåligt över min kropp och mitt liv att jag visste att det inte kunde bli värre än hur jag mår nu. Jag träffade honom och sen träffade jag fler och fler.

Nu har jag slutat helt, de tog fler år innan jag förstod att jag behövde hjälp. Det var när en kille som jag träffat som slog mitt huvud i väggen så jag svimmade och vaknade upp ensam och naken på golvet men jag kände att han hade haft sex med mig när jag svimmat.

''Jag är stolt över mig själv att jag sökte hjälp. Jag vet att det kommer ta lång tid men jag mår mycket bättre idag''

Donja, 25 år