Jag trodde ingen skulle tro mig

Tjej-står-i-bar-en-man-står-bakom.png

Jag trodde ingen skulle tro mig

Jag hade en period som jag festade mycket och träffade många killar. Den perioden mådde jag inte heller så bra och drack nog mycket för att dämpa ångesten.

Jag träffade en kille på en dating-app och han var så jävla snygg. Vi klickade direkt och det var som att all ångest jag haft försvann direkt jag träffade honom. Han lyfte upp mig med massor av komplimanger och förklarade hur mycket han tyckte om mig hela tiden.

Alla mina vänner älskade honom och tyckte han var sjukt charmig. Min familj, som i vanliga fall hatar killar jag tar hem, älskade honom också. Jag var så stolt att han var min och jag var hans.

''Jag ville visa upp honom för hela världen och bara skrika ut att han är min'' 

Vi sa att vi älskade varandra efter bara någon vecka och vi flyttade in till honom efter 2 månader. Han tyckte ju att det var onödigt att betala två hyror när vi ändå skulle vara med varandra hela livet. Jag höll med och flyttade ihop med honom direkt. Det kändes liksom så bra att vara med honom och jag kände i mitt hjärta att detta var rätt.

När jag väl flyttade in började han bli konstig, det kändes som att hans humör svängde hela tiden. Han sa exempelvis att han älskade mig så mycket och blev snabbt svartsjuk och därför ville han inte att jag skulle ha killkompisar. Sen ville han inte att jag skulle ha korta kjolar på mig för han gillade inte när killar tittade på mig. Jag slutade gå på afterwork med kollegor för att han fick ångest när han var ensam. ''Jag slutade även umgås med mina vänner och familj så ofta som jag brukade för han fick mig att känna att ingen ville mig bra saker förutom han''

Första gången han slog mig var när jag sa att jag ville följa med mina vänner på bio trots att han sa att jag inte fick. Det kändes som att båda vi var i chock när han slog mig i ansiktet den kvällen. Jag gick och la mig direkt och han kom in och grät i flera timmar. Det slutade med att jag bad om ursäkt för att jag provocerat honom till att känna så.

Han blev mer och mer aggressiv desto mer tiden gick. Till slut slog han och sparkade mig dagligen. Han har tryckt in allt möjligt i min mun, såsom skor, kalsonger och bestick, ibland hällde han också ner schampo eller matolja i min mun. Många gånger kissade han på mig och i min mun.

''Varje gång han slog in mitt huvud i väggen eller puttade mig ner på golvet trodde jag att jag skulle dö'' 

De bråk som var mest allvarligt brukade han efter att han slagit mig blodig tagit med i sovrummet och haft sex med mig tills att jag får ont och gråter. Då höll han för min mun och slog mig i ansiktet. 

Han hotade alltid om att förstöra mina saker, och många gånger gjorde han det. Han gjorde sönder kanske 5 telefoner för att han sa att jag bara hade telefonerna för att kunna snacka med andra killar. Efter varje gång köpte jag en ny telefon. Han hade också koll på mitt konto om vad jag köpte och när.

Mellan bråken var han jättesnäll, han köpte så sjukt många presenter och blommor och grät och bad om ursäkt för alla gånger han fått mig att må dåligt. Han lovade varje gång att han skulle förbättra sig.

I slutet var jag till och med rädd när han tittade på mig. Än idag kan jag inte glömma den blicken som han brukade ge mig, då visste jag att jag kanske skull dö.

Jag skämdes så mycket att jag befann mig i denna situation, vilket gjorde att jag aldrig berättade för någon. Han var ju så charmig och älskad av alla.

''Jag trodde typ inte ens att någon skulle tro mig'' 

Idag vet jag att min familj och vänner står bakom mig och älskar mig oavsett vad. Jag vet också att det han gjorde mot mig var inte mitt fel utan jag blev utsatt för brott.

Anonym, 21 år