gravid?

Är så sjukt nervös. beställde graviditetstest igår som ska komma hem imorgon. har haft ömma bröst, kramper i nedre delen av magen, har knappt lust att äta någonting alls. inte ens om det är min favorit mat/godis. och jag tycker både jag och min kille luktar svett hela tiden men han håller ej med.
vi pratade en gång om jag skulle bli gravid, det slutade med att han skämta ovh sa att han skulle ta en dammsugare och suga ut barnet. Medans jag blev jätte kränkt, ledsen och mest besviken. jag tror jag vill ha barn. om det är positivt så kommer jag nog behålla. men då tror jag han lämnar mig. vad ska jag göra????? hjälp mig
D0ris 20
Svar från jouren

Hej,

Vad bra att du skriver till oss på Rokstjejjourer.se, du skriver att du beställt ett graviditetstest efter att ha känt av lite olika symptom och att du har pratat med din kille om att du skulle bli gravid och att du efter det kände dig väldigt ledsen och besviken. Du skriver att du tror att du vill behålla barnet om det är positivt men att din kille då skulle lämna dig och undrar nu vad du ska göra. 

Det låter som att både du själv och du och din kille behöver sätta er och fundera på vad ni vill. Det hade varit bra om du kan säga att du vill prata med honom om detta och inte vill att han skämtar utan tar ert samtal på allvar. 

Sen får du bestämma själv hur du vill göra både om din kille vill och om han inte skulle vilja bli förälder. Så du vet hur du vill göra i båda situationerna. Det vet bara du hur din situation ser ut och vilka möjligheter du har att bli förälder. 

Du kan alltid chatta med oss så stöttar vi dig i ditt beslut. Ta hand om dig! 

 

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Övrigt