Min pojkvän gör sexuella handlingar på mig när han sover

Hej är en tjej på 21 som verkligen behöver hjälp!
Min pojkvän gör obehagliga sexuella handlingar på mig i sömnen. Eller ja, han säger att han inte är vaken och att han är omedveten iallafall.

Jag har tidigare varit med om sexuellt övergrepp i tidiga tonåren, som jag gått i terapi för men som har satt sina spår ordentligt hos mig. Både psykiskt och fysiskt. (Vilket han vet om)

Jag har under flera månader då och då vaknat upp av att han exempelvis har tagit av sig och är naken (han sover alltid i kalsonger) och han ligger och stryker sin penis mot mig.
Han kan ta mina händer och använda dom att runka av sig själv med. Ta mina fingrar och stoppa upp i hans rumpa samtidigt som han ligger och stryker sig mot mig och stönar.
Jag kan vakna av att han sitter uppepå mig, håller i mina armar och drar sin erigerade penis på mig. Samt tar på mig mellan mina ben.

Jag vaknar ju såklart när detta sker, men problemet är att jag blir helt paralyserad. Kan inte säga till honom/väcka honom. Jag fryser till fullständigt, låssas sova och får istället uppleva detta. Om och om och om igen. Klandrar mig själv så mycket varför jag inte bara slår till honom där och då, eller skriker att han ska sluta.

Jag har pratat mycket med honom om vad han gör såklart men han vet inte vad han ska säga eller göra. Han säger att det verkligen inte är hans mening och blir mest bara arg på sig själv.

Jag känner inte längre att jag vill ha sex med honom och mina känslor svalnar bara mer och mer. Samtidigt som jag tycker synd om honom. Vi har bara träffats i 10 månader, men jag mår inte alltid bra i den här relationen. Vågar inte heller göra slut bara pga detta.
Vad ska jag göra?

Nedbruten tjej, 21
Svar från jouren

Hej.

Vill börja med att tacka för ditt förtroende. Att du delar med dig och berätta för någon annan krävs otroligt mycket mod.

Ser att det är några dagar sedan du skrev. Hur mår du idag?

Det din pojkvän utsätter dig för under tiden som han påstår sig sova, är ett övergrepp. Inte bara utifrån den fysiska sexuella delen, men även utifrån de trauma som du bär med dig från det du varit med om tidigare.

Har du varit i kontakt med någon gällande det här tidigare? Och vad har du isf fått för råd där?

Att du inte vill ha sex med din pojkvän efter det här är inte konstigt. Han har förstört det intima och fina som sex ska vara mellan 2 personer. Det jag tänker är att detta mycket väl är underlag för att göra slut. Men hur känner du?

Kram

/E

Ellie