Skaffa barn

Hej! Jag har varit tillsammans med min pojkvän i lite mer än ett år, men vi har bara träffats fysiskt fyra gånger. Då har vi spenderat två - tre dagar tillsammans. Vi bor ca 3,5 h ifrån varandra så ses högst en gång per månad. Jag vill gärna ta upp frågan om att skaffa barn, men vågar inte riktigt. Skulle vilja börja med att ta upp det i ett sms o sen fortsätta när vi ska träffas om några veckor men är det fel/dumt att skicka en sån viktig fråga på sms?
Tänkte kanske skriva "jag börjar bli gammal o det är inte säkert att jag kan få barn. Men jag skulle gärna vilja försöka o undrar om du vill försöka med mig?
Vi kan prata mer om det när vi ses, men vill att du har tid att tänka igenom det, var du står o vad du vill"
Jessica
Svar från jouren

Hej Jessica, 

Vad bra att du skriver till oss på Rokstjejjourer.se. Du skriver att du gärna vill ta upp frågan om att skaffa barn med din kille, men att du inte riktigt vågar. 

Vill du skriva ett sms så ska du absolut göra det om det är det som känns bäst för dig. Du vet bäst vad som fungerar i er relation och om ni tar upp seriösa frågor annars över sms så funkar det såklart nu också. Det du kan tänka på är att skicka smset när du vet att din kille har tid att läsa och fundera för sig själv. 

Det du skrev här var en bra och tydlig formulering och precis som du säger så får din kille lite tid att tänka igenom också innan ni ska träffas. 

Stort lycka till och ta hand om dig! 

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Övrigt