Han fick mig att skicka fler och fler bilder

tjej-tittar-in-i-kamera-png

Han fick mig att skicka fler och fler bilder

När jag var 15 år blev jag groomad och våldtagen av en äldre man. Han började skriva till mig på Apberget som var en hemsida som man chattade på, likt Facebook. Han skrev först att han arbetade för en modellagentur som tyckte jag kunde bli en modell. Jag är så dum att jag trodde på det direkt. Han ville att jag skulle skicka bilder på mig själv och jag gick direkt ut i trädgården och tog massa selfies som jag skickade. Varje gång jag skickade bilder så ville han har fler och fler bilder. Det slutade med att han ville ha bilder på mig i bikini, han sa att det var till för en bikinikampanj. Han ville också ha bilder när jag höll för mitt bröst med handen (och hade ingen bikini på mig), som jag skickade till honom.

''Det var då mitt helvete började'' 

Han skrev en dag och sa att han mått jättedåligt för att han ljugit om att han arbetat för en modellagentur. Han sa att han ljög för att han inte trodde att en fin tjej som mig ville prata med honom annars. Han lovade att han skulle radera alla mina bilder.

Några veckor efter skriver han till mig att han mår dåligt och att han ska försöka ta sitt liv för de han gjort mot mig. Jag sa till honom att det inte var nått, att det var okej. Även fast jag mått dåligt sedan det hände. Han sa att han skulle må bättre av en bild till på mig. Jag sa att jag inte ville skicka fler bilder på mig. Då blev han direkt arg och sa att han inte alls raderat mina bilder som jag skickat innan. Han hotade mig med att han skulle visa dem för mina klasskompisar och mina föräldrar om jag inte skickade fler.

''Jag var helt låst i mitt egna helvete. Han ville ha mer och mer bilder. Han ville att jag skulle vara naknare och naknare''

Varje gång så hotade han mig att han skulle visa mina vänner och familj bilderna. Varje gång jag la mig för att sova hoppades jag på att inte vakna på morgonen. Jag var för rädd att logga in på mitt konto och se vad han skrivit men jag var för livrädd för att han skulle skicka bilderna till mina vänner och till mina föräldrar.

Jag tog mod en dag och skrev till honom att jag inte ville skicka bilder längre. Då hade jag skickat kanske 50 bilder naken på mig själv. Han sa att han skulle sluta om jag bara träffade honom en gång. Jag tänkte att hela detta helvete skulle sluta ifall jag bara träffade honom, jag fick hopp igen.

Vi bestämde en dag och jag stod och väntade utanför en skola. En bil körde fram och en äldre man klev ut. Jag trodde han skulle vara 35 år gammal men verkade vara kanske 10 år äldre. Han började ta på mig direkt och sa att han äntligen fått träffa mig. Han började kyssa mig och jag mådde jättedåligt direkt han tog min hand och drog den till sitt skrev.

''Jag sa att jag inte ville men han lyssnade inte'' 

Han tog mig till skogen och våldtog mig. Jag klarar inte ens idag att berätta detaljer om vad som hände.

Efter de blockade han mig och jag hörde aldrig av honom igen och jag trodde aldrig att mitt liv skulle bli värre än vad det var då.

Jag vill bara säga att man inte ska tro på vad män och killar skriver till en, berätta för en vuxen.

''För jag är skadad för livet och om jag fick göra om hade jag sagt till min mamma''

Malin, 22 år