Jag vill bara att min mamma mår bra

Tjej-sitter-på-sängen.png

Jag vill bara att min mamma mår bra

Hej, jag vill vara anonym men jag är 12 år gammal. Jag har de dåligt hemma och jag hatar att va hemma. De e sjukt hur mycket jag hatar att vara hemma. Min låtsas pappa slår och skriker på min mamma nästan varje dag. Han skriker på mig också och ibland drar han mig till mitt rum och puttar in mig där så jag inte kan hjälpa min mamma.

Jag vill bara hjälpa henne men varje gång jag försöker prata med henne säger hon att allt är okej och att jag inte ska oroa mig.

''Men hon förstår inte att jag oroar mig hela tiden, varje dag i skolan och när jag åker hem. Tänk om hon skulle vara död när jag kom hem från skolan''

Min låtsas pappa är snäll och bra ibland. Ibland kommer han hem med blommor till mamma och presenter till mig. Han brukar göra det efter att han slagit henne. Efter varje gång kommer mamma in till mitt rum och säger att jag inte ska vara rädd men hur förstår hon inte att jag är rädd för att hon ska dö.

Mina kompisar frågar mig alltid varför vi aldrig kan vara med varandra hemma hos mig. Dom vet ju inte att jag inte kan ta hem kompisar till mig.

Anonym, 12 år