Personuppgiftspolicy

Rokstjejjourer.se och personuppgiftspolicy

Rokstjejjourer.se vill att du känner dig trygg när du är inne på vår hemsida. Vi vill därför inte samla in eller behandla några personuppgifter om vi inte behöver.

När vi samlar in personuppgifter ber vi alltid dig om lov. Då är vi öppna med vad vi samlar in och varför. Vi och de vi samarbetar med skyddar din data på bästa möjliga sätt och vi sprider inget vidare till tredje part för andra syften än de som du har godkänt. Roks har nolltolerans mot uppträdanden som medför diskriminering, kränkning eller som är brott mot lagen som exempelvis olaga hot, vilket innebär att alla dessa händelser polisanmäls.

Roks personuppgiftsansvariga för Rokstjejjourer.se. Roks ansvarar för att all behandling inom Rokstjejjourer.se följer lagen.

Tjejjourerna ni hittar på Rokstjejjourer.se har själva ansvar för de personuppgifter som de får in hos sig. Även de organisationer eller hemsidor vi länkar till från Rokstjejjourer.se är själva ansvariga för de personuppgifter som de får in hos sig.

Vad är då en personuppgift? 

En personuppgift är all information som kan identifiera dig som person. Det kan till exempel vara ditt namn, din mailadress, din dators IP-adress med mera.

Så här hanterar vi personuppgifter:

  • Om du gör en beställning hos oss skickar vi din beställning till dig och sedan raderar vi din adress hos oss.
  • Om du skriver i en frågelåda och där ger oss eller en jour lov att skicka svar till din mailadress så raderas den adressen hos oss så snart som svaret skickats till din mail.
  • Vi har cookies på Rokstjejjourer som gör att vi kan se hur du och andra använder sajten, men bara om du godkänner det. Läs mer på dölj besök och om cookies. Vill du dölja ditt besök kan du läsa mer här
  • Om du mailar oss har vi kvar din mail tillräckligt länge för att svara dig. Tänk på att om det är stöd som du vill ha så är det Hitta lokal jour du ska använda dig av. 
  • Om du chattar med en jour samlas inga personuppgifter in från dig så länge du inte själv delar dem med jouren.

Vill du kontakta oss?

Om du undrar något om hur vi behandlar de personuppgifter som vi kommer i kontakt med kan du gå in här.