Flytlingar

hej!
Jag är en tjej på snart 15 år, jag har aldrig haft sex osv. Iaf jag har ju flygningar och det är ju normalt för att underlivet ska funka som det ska. Men jag får jättemycket flytningqr ibland så att jag till och med får det på mina byxor. det har dock bara hänt typ en gång. Men annars får jag ganska mycket flytningar förutom den gången, ska jag vara orolig eller vad ska jag göra?
(:
Svar från jouren

Hej!

Tack för din fråga<3

Precis som du skriver så är flytningar ett tecken på att kroppen fungerar som den ska och sker ofta runt ägglossning om man har fått sin mens men kan såklart variera även om mensen inte har kommit än. Här kommer en länk där du kan läsa lite mer om flytningar, https://www.umo.se/kroppen/snippan/flytningar-fran-slidan/  och vill du ha mer information så kan du alltid vända dig till en ungdomsmottagning.

Vi tror absolut inte att du behöver vara orolig för någonting och det är vanligt att ha funderingar kring hur kroppen fungerar, men känner du ändå att tankarna snurrar så finns det både dropp-in tider och tider att boka på de flesta ungdomsmottagningar och personalen där har tystnadsplikt.

Tveka inte på att höra av dig igen om du har fler funderingar och hoppas att vårat svar kan hjälpa dig!

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Kroppen