hitta kille åt vän

Jag och en vännina försöker hitta en kille till henne. Och jag undrar om ni har några tips. Vi har testar sociala nätverks appar eller vad man kallar det, kollar lite på dejting appar. Vad mer kan man testa för att hitta en kille för min vän? Vill hjälpa till som hennes vän men är lite svårt
--
Svar från jouren

Hej! 

Vad fint att du har hittat hit med din fråga!

Du skriver att du vill hjälpa din vän att hitta en kille och att ni har testat sociala nätverksappar och även kollat lite på dejtingappar. 

Det är svårt för mig att ge tips hur du kan hjälpa din vän att hitta en kille. Jag tänker att du istället kan fråga din kompis varför hon vill ha en kille. Ibland kan man känna att man gärna vill ha en kille för att passa in eller för att ens andra kompisar har det. Ibland så vill man ha en kille för att man har hört och läst mycket om kärlek och vill ha det som man hör att andra har eller för att man känner sig ensam. Vad är det som gör att hon vill ha en kille? Kan du prata med henne om det? Du får gärna tipsa henne om att skriva till oss i chatten ifall hon vill prata om varför hon vill ha en kille. 

Lycka till!

 

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Övrigt