Stanna eller gå

Hej!
Vet inte om jag tillhör er målgrupp, men behöver få råd från andra tjejer/kvinnor.
Jag är 43 år o väldigt oerfaren gällande män.
Fick kontakt med en jämngammal man i september 2020 via dejtingappen Mötesplatsen. På grund av corona och att vi bor ca 3,5 timme ifrån varandra har vi inte setts. Jag har tagit upp frågan vid ett antal gånger men han har inte funderat på det eller så är han sjuk. Börjar kännas som att han inte vill ses. I början skrev han ofta att han längtade efter att träffas. Sist jag frågade skrev han att det var klart att han vill ses. Men inget händer o jag vill ta vår relation vidare annars kan jag bryta vår kontakt känns det som. Jag frågade om han ville bli vän på Facebook men det behövde han fundera på, två veckor senare har han fortfarande inte sagt något mer om det. Han har inte berättat för någon om mig. Men han skickade blommor när jag fyllde år o alla hjärtans dag presenter. Jag har fått känslor för honom, vilket jag tycker är helt tokigt då vi inte träffats o därför vill jag in i det längsta inte vara den som bryter. Tänk om jag ångrar mig, tänk om jag missar min stora kärlek. Men samtidigt kan jag inte bara stå stilla o stampa på samma ställe hur länge som helst. Vi smsar dagligen o pratar I telefon några gånger i veckan. Han skickar pussar varje dag och ibland i miss you. Hur ska jag göra? Spelar Han bara ett spel med mig?
Ensam o förvirrad
Svar från jouren

Hej, 

Vad fint att du hör av dig till oss! Du skriver att du haft kontakt med en man sen september 2020 och att han i början längtade efter att ses men att han också har avböjt flera gånger när du frågat om ni skulle ses. Senast du frågade om det så sa han att han ville ses men när du har velat bli vän på Facebook så accepterade han inte din vänförfrågan. Du skriver också att han skickat blommor på alla hjärtans dag, att ni har en del kontakt och att han saknar dig. 

Utifrån vad du skriver verkar det som att han skickar mixade signaler. Å ena sidan skickar han blommor och saknar dig samtidigt som han å andra sidan inte vill acceptera din vänförfrågan och sen avböjt när du frågat om ni ska ses. Du skriver att du fått känslor för honom och att du kanske ångrar dig om du säger upp kontakten. Du skriver också att du vill ta er relation vidare men att du inte kan stå stilla och vänta på att någonting händer. Kanske kan du komma fram till vad du tycker är viktigast; att fortsätta ha kontakt ifall det blir något eller att bryta för att slippa vänta hur länge som helst? På samma gång kanske du kan fråga dig själv vad du mår bäst av. 

Eftersom jag inte har ser hela bilden är det svårt för mig att avgöra, men utifrån det du skriver verkar det som att du upplever att han spelar ett spel. Stämmer det? Den enda som kan avgöra det är du. Kanske kan du också fundera över om du vill vara en del av hans eventuella spel eller om du klarar dig bättre utan honom? Hur känns det när jag skriver så?

Jag hoppas du kommer fram till hur du ska göra så att du mår bra! Tveka inte för att höra av dig till oss igen om du vill prata mer om det här eller om något annat. Vi finns här i frågelådan, i chatten och på telefon. 

Rokstjejjourer.se
Kategorier:
Övrigt