Vad ska jag göra?

Jag dejtade en kille, vi hade samlag jag blev gravid och berättade då detta för killen han blev jätte arg på mig, och skrek så jag valde att sluta prata med honom, men tyvärr fick jag missfall , men jag vågade inte berätta det för denna killen Då han skriker osv , så han har nu fått reda på ett tag efter att jag fick missfall , han är fruktansvärt arg på mig och skriker vi pratades vid senast för en vecka sen. Men nu idag har han börjat ringa igen, jag har inte svarat på ett enda samtal han ringt mig
Jag vet inte vad han vill och jag är rädd.
Så jag undrar vad jag ska göra.
Anonym
Svar från jouren

Hej!

Vad bra att du skriver hit och berättar om dina tankar och funderingar!

Du berättar att du dejtat en kille som du sen blev gravid med och därefter fick missfall. Du berättar också att den killen du dejtat blev arg på dig i samband med det här och skriker på dig när ni har kontakt. Det är såklart inte okej att han beter sig så mot dig. Ni kanske kan ha kontakt bara via sms om det är någonting han vill prata med dig om? 

Finns det någon i din närhet som du kan få stöd av i det här och som kanske kan hjälpa dig med kontakten med honom? Någon som kan finnas där med dig när du pratar med honom? Annars tänker jag att du kan söka dig till ungdomsmottagningen och få stöd om du inte redan sökt dig dit. 

Hör gärna av dig igen om du har fler frågor. Vi finns här och på chatten!

Ta hand om dig!

Rokstjejjourerse
Kategorier:
Övrigt